Friptură de porc și cartofi

Friptură de porc și cartofi
Friptura de porc și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 11,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 131g de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2454 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură de porc și cartofi, Friptură de porc și cartofi dulci, și Friptură de porc și cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați coapsele cu ulei de măsline extravirgin și multă sare și piper grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați ceapa cu usturoiul, chile, rozmarinul și cimbrul, apoi îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin și sare și piper. Aranjați un pat de cartofi într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați coapsele de porc peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați feniculul într-una din coapse (cealaltă este pentru rețeta de carne de porc și Poblano Green Chili Pot, rețeta urmează). Puneți pasta cu aromă de ceapă uniform pe coapsele de porc. Prăjiți carnea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Turnați vinul uniform în jurul tigaiei, apoi agitați tigaia pentru a slăbi cartofii sau folosiți o lingură pentru a le amesteca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carnea de porc înapoi la cuptor și prăjiți încă 25 de minute, până când un termometru introdus în coapse citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați carnea să se odihnească, apoi sculptați și serviți cu cartofi și picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se răcește coapsa rămasă, se acoperă în folie de plastic și se rezervă pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Serviți cu ciuperci cremoase și Rețetă de Kale urmează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
KaleKale
11
Tulpina și feliați sau tăiați gros amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
12
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, 4 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ciupercile în tigaie și rumeniți 10 minute, apoi adăugați usturoiul, cimbrul și salvia, amestecați 2 până la 3 minute, apoi adăugați varza și gătiți până se ofilesc. Condimentează cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se amestecă încă câteva minute, apoi se adaugă Marsala și se reduce lichidul la jumătate, încă un minut sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați smântâna în ciupercile din tigaie și reduceți focul, lăsați aromele să se combine câteva minute și smântâna se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Serviți vasul de ciuperci garnisit cu câteva grătare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
16
Char ardei poblano peste tot prin plasarea ardei pe arzătoare stovetop sau sub un pui de carne fierbinte până la negru, de cotitură frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
17
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic pentru a-i aburi pe măsură ce se răcesc. Frecați pielea de pe poblanos și jalapenos cu un prosop de hârtie sau coajați cu mâna, apoi semănați ardeii și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un cuptor olandez de dimensiuni medii la foc mediu, adăugați ceapa și transpirați 10 minute, apoi adăugați usturoiul și tomatillos și gătiți încă 10 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
19
Așezați amestecul de ceapă-tomatillo gătit într-un robot de bucătărie cu cilantro, chimen, miere și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
20
Adăugați piureul înapoi în cuptorul olandez, apoi amestecați ardeii tocați și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim pentru ca aromele să se combine. Se taie și se toacă fin carnea de porc gătită și se amestecă în chili. Când supa se întoarce la un balon, opriți soba, se răcește complet și se păstrează pentru a face înainte de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Se pune în oală acoperită la foc mediu și se gătește până când carnea de porc ajunge la o bulă, se amestecă sucul de 1 var și se stinge focul. Feliați varul rămas în pene și serviți alături de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Pentru polenta brânză: în cratiță medie, aduceți bulionul de pui și laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Bateți în mămăligă, amestecând până când mămăliga trage doar din partea oalei. Se amestecă brânza Manchego și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Ingrediente

6puțin dovlecel tocatPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sau stoc de puivin alb sau stoc de pui4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1ardei roșu Fresno chileardei roșu Fresno chile1mânăO frunze proaspete de coriandruO frunze proaspete de coriandru680ardei habenerocarne de porc gătită, tocată măruntcarne de porc gătită, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre cremăDespre cremă2cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de fenicul sau polensemințe de fenicul sau polen2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de salvie proaspete feliate foarte subțirefrunze de salvie proaspete feliate foarte subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbru, tocatefrunze proaspete de cimbru, tocate3cuișoare mariusturoi, feliat subțire sau tocat finusturoi, feliat subțire sau tocat fin3cuișoareusturoi, tocat sau feliatusturoi, tocat sau feliat4cuișoareusturoi, feliat subțire sau tocat finusturoi, feliat subțire sau tocat fin2cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinat, jumătate de palmierchimen măcinat, jumătate de palmier1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2ardei iuteardei iute1bundle kale negru, lacinato sau kale dinozaur, spălat, dezbrăcat și mărunțit sau tocatbundle kale negru, lacinato sau kale dinozaur, spălat, dezbrăcat și mărunțit sau tocat2limeslimes2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Manchego mărunțităbrânză Manchego mărunțită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre vinul MarsalaDespre vinul Marsala2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3/4 cană de fursecuri Oreo tocate3/4 cană de fursecuri Oreo tocate567ardei habenerociuperci mixte, curățate (recomandat: shiitake, porcini, cremini) ciuperci mixte, curățate (recomandat: shiitake, porcini, cremini)6puțin dovlecel tocatNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6puțin dovlecel tocatUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță2ceapa, tocataceapa, tocata21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata foarte finceapa, tocata foarte fin6puțin dovlecel tocatBrânză Pecorino proaspăt rasăBrânză Pecorino proaspăt rasă4mariardei poblanoardei poblano2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpolenta de gătit rapidăpolenta de gătit rapidă2kgcarne de porc dezosatăcarne de porc dezosată907ardei habenerocartofi, înjumătățițicartofi, înjumătățiți6puțin dovlecel tocatSugestie de servire: serviți cu mămăligă brânză sau tortilla caldă, chipsuri pentru scufundare, împachetare sau scufundareSugestie de servire: serviți cu mămăligă brânză sau tortilla caldă, chipsuri pentru scufundare, împachetare sau scufundare3la 4 crengute proaspete de rozmarin, ace dezbrăcate și tocate măruntla 4 crengute proaspete de rozmarin, ace dezbrăcate și tocate mărunt6puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6puțin dovlecel tocatSare de mareSare de mare12tomatillos, decojite și tocatetomatillos, decojite și tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista