Friptură de hrean la grătar cu salată de ciuperci

Friptură de hrean la grătar cu salată de ciuperci
Friptura de hrean la grătar cu salată de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ciuperci precum stridii, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, și Friptură cu ochi de coastă cu hrean și cremă de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mic, combinați hreanul, 2 lingurițe. ulei și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Întindeți jumătate de amestec pe o parte a fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FripturăFriptură
3
Folosind un teanc de prosoape de hârtie cu ulei și clești, grătar de gătit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
4
Așezați friptura, sosul în jos, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură
5
Întindeți sosul rămas pe partea superioară. Friptură la grătar, întorcându-se o dată, până când se face așa cum doriți, 10 minute pentru mediu-rar. Între timp, ciupercile la grătar lângă friptură până când apar urme calde și la grătar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați friptura pe o tăietură și presărați sare de mare. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Puneți ciupercile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați mche, restul de 2 linguri. ulei, suc de lămâie, sare kosher și piper și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Serviți lângă friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista