Friptură de fustă sotată cu Scallions fierte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă Sotată cu Scallions fierte. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, apă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions, și Friptură de fustă marinată în stil coreean cu Scallions la grătar și tortilla caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Fripturile se usucă și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți fripturile, răsturnând o dată, 5 până la 7 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe o farfurie și păstrați-le la cald în cuptor.
Aruncați grăsimea din tigaie, apoi adăugați apă și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro din fundul tigaiei.
Adăugați scallions și restul de lingură de unt, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți, bine acoperite, la foc moderat, până când scallions sunt fragede, 5 până la 7 minute.
Transferați scallions cu clești într-un platou și puneți fripturi deasupra.
Se toarnă orice sucuri de friptură acumulate pe farfurie în sucuri în tigaie și se fierbe până se îngroașă ușor.
Adăugați suc de lămâie și turnați sosul peste fripturi și scallions.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.