Friptură De Flanc Nacho

Friptură De Flanc Nacho
Dacă 48 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptura de flanc Nacho ar putea fi o remarcabilă fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 25. O porție conține 54 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc de vită, roșii și ardei iute, patru brânzeturi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea cu pansament într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne, în loturi; gatiti 1-1/2 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ardei în tigaie; gatiti 30 sec. se amestecă roșiile conservate; gatiti 30 sec. se amestecă carnea; gatiti 1 min. sau până când se termină. Se acoperă cu brânză; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc.
7
Lăsați să stea 1 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Se acoperă cu roșii prune și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista