Friptură De Flanc Frecată Cu Chili Ancho

Ancho Chili-frecat friptură flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 84 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, scorțișoară, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Frecată Cu Ancho, Chili Frecat Friptură Flanc, și Împachetări Cu Friptură De Flanc Frecat Cu Chili.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune mediu-fierbinte. Într-un castron mic, combinați pudra de chili, usturoiul, scorțișoara, chimenul, pudra de ceapă, sarea și piperul. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte.
Aranjați fripturile pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, faceți mai multe incizii mici de mică adâncime de-a lungul suprafeței fiecărei fripturi, tăind împotriva bobului. Frecați amestecul de chili în ambele părți ale fripturilor.
Fripturi la grătar sau la grătar la aproximativ 6 inci de sursa de căldură timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rar).
Scoateți fripturile pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați în felii subțiri, lucrând împotriva bobului.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.