Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică

Friptura de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de oțet balsamic, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică de slănină, Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci, și Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și Gremolata portocalie.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura la mediu; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, si saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; saut 18 minute sau până când ceapa se rumeneste.
Presărați friptura cu restul de 1/4 linguriță de sare, piper și cimbru.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Cutsteak în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Serviți friptura peste ceapă; stropiți cu glazură balsamică.
Notă de vin: friptura și ceapa caramelizată sunt parteneri fabuloși pentru numeroase vinuri roșii. Dar glazura de oțet balsamic prezintă un pic de provocare, deoarece oțetul poate face gustul vinului ascuțit. Un soi se ridică deosebit de bine la oțet: syrah (cunoscut și sub numele de shiraz). Există multe mari Syrah/shirazes disponibile. Încercați shiraz Geyser Peak Winery din California, care este dens și lipsmacking-o fura la $ - Karen MacNeil
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah