Friptură de flanc coreeană la grătar pe salată caldă și acră

Friptură de flanc coreeană la grătar pe salată caldă și acră
Coreeană friptură flanc la grătar pe salata fierbinte și acru Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 169 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de soia tamari, varză napa, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 98%. Încercați Friptură De Flanc Coreeană Pentru Grătar, Friptură De Flanc La Grătar Din Midwestern, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas superficial, combinați condimentele la grătar, soia întunecată, o lingură de miere, 1 linguriță de fulgi de ardei iute, jumătate din usturoiul tocat, ulei de susan, scallions și o picătură de ulei vegetal. Înveliți friptura de flanc în amestec și lăsați-o să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Friptură De FlancFriptură De Flanc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Preîncălziți grătarul electric interior, tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la înălțime medie. Când tigaia sau grătarul țipă fierbinte, adăugați carne și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 7 până la 8 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal, varză și ardei. Se condimentează cu sare și se amestecă prăji 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați o picătură de miere, aproximativ 1 lingură, fulgi de ardei iute și usturoi și aruncați pentru a combina cu varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Adăugați varză murată și amestecați, încălzindu-l prin 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8
Pentru a servi, lăsați carnea să se odihnească 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Tăiați subțire carnea pe un unghi greu împotriva bobului (liniile din carne). Îngrămădiți slaw - ul în sus și deasupra cu friptură coreeană feliată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista