Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos

Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos
Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 55. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pătrunjel, amestec de umplutură pentru aragaz, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Friptură De Coroană De Porc Cu Umplutură De Mere, Afine Și Pecan, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează carnea cu 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CarneCarne
3
Așezați pe raft într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 2 până la 2-1 / 2 ore sau până la 63°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Între timp, aduceți apă, 1-1/2 cani suc de mere, stafide și unt pentru a fierbe într-o cratiță mare. Se amestecă amestecurile de umplutură, merele și nucile; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
UmpluturăUmplutură
StafideStafide
MărMăr
UntUnt
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Lăsați să stea 5 min. Puf cu furculiță; lingură în centrul cărnii. Puneți orice umplutură rămasă în vasul de servire. Acoperiți carnea și umplutura rămasă pentru a se încălzi până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Scoateți 2 Linguri. picături de tigaie; se pune într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Bateți făina și muștarul; gatiti la foc mediu 1 min., amestecând constant. Se amestecă restul de suc de mere și piper; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul ajunge să fiarbă și se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Tăiați carnea în porții cu 1 coastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
12
Serviți cu umplutură și sos de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
MărMăr
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții55
Scor De Sănătate3
Revista