Friptură de coastă de sud-vest cu salsa

Friptură de coastă de sud-vest cu salsa
Southwest Rib Roast cu salsa necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,9 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 734 de calorii, 34 g de proteine și 61 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Un amestec de sare, roșii, friptură de coastă de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fripturile Southwest Rib-Eye, Rosmary Rib Roast și Beef Rib Roast.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, sarea, chimenul și cayenne. Pune deoparte 2 lingurite pentru salsa. Frecați amestecul de condimente rămas peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți friptura cu partea de grăsime în sus într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită ((pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Transferați pe platoul de servire.
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
6
Pentru salsa, combinați fasolea, roșiile, ceapa, coriandru și amestecul de condimente rezervat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Serviți cu friptură.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Totus Tuus Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista