Friptură Chuck La Grătar
Gratar Chuck friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ketchup, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Chuck Marinată, Friptură De Chuck La Grătar Cu Legume., și Gratar Hoedown BBQ Chuck friptură.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, se sotează usturoiul în ulei timp de 3-4 minute sau până se înmoaie; se scoate de pe foc. Într-o măsură de 4 căni, combinați oțetul, ketchupul, sosul Worcestershire, zahărul, busuiocul și usturoiul.
Se toarnă 1 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul.
Friptura la grătar, neacoperită, la foc mediu până se rumeneste pe fiecare parte. Mutați friptura pe partea indirectă a grătarului, folosind o tavă de picurare și grătar, acoperită, timp de 45-50 de minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%), ungând ocazional cu marinată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy din 2019