Friptură și Pierogi
Steak și Pierogi este o rețetă Est-Europeană care servește 4. O porție conține 768 calorii, 59G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru 4,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți muștar din cereale integrale, smântână, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pierogi, Pierogi, și Pierogi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mare.
Bateți muștarul, uleiul de măsline și sosul Worcestershire într-un castron mic. Condimentați friptura cu sare și piper, apoi acoperiți cu jumătate din amestecul de muștar; lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Combinați smântâna și arpagicul într-un alt castron mic și condimentați cu sare și piper; la frigider până este gata de utilizare.
Transferați friptura pe grătar și gătiți 5 minute; răsturnați, periați cu jumătate din amestecul de muștar rămas și gătiți încă 5 minute. Întoarceți din nou și periați cu restul amestecului de muștar; gătiți încă 5 până la 8 minute pentru mediu rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați pierogi și gătiți după cum direcționează eticheta.
Puneți spanacul într-o strecurătoare.
Scurgeți pierogi în strecurătoare cu spanacul, astfel încât spanacul să se ofilească. Întoarceți pierogi și spanacul în oală și amestecați untul; condimentează cu sare și piper.
Feliați friptura împotriva bobului; împărțiți între farfurii împreună cu pierogi și spanac. Acoperiți pierogi cu smântâna de arpagic.
Fotografie de Justin Walker
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Pierogies funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.