Friptură și eșalotă de vin roșu lipicios

Friptură și eșalotă de vin roșu lipicios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați friptura și vinul roșu lipicios. O porție conține 604 calorii, 54g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, fripturi de mușchi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Șalotă glazurată cu vin roșu, Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu, și Salată Caldă De Năut Cu Șalotă Și Vinetă De Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Se fierbe șalotele într-o tigaie cu apă timp de 2-3 minute, apoi se scurg și se lasă deoparte. Condimentați fripturile cu puțină sare și o mulțime de boabe de piper zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți jumătate de unt într-o tigaie până la sfârâit, apoi gătiți fripturile timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu sau până când sunt făcute după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți fripturile și păstrați-le la cald. În timp ce se odihnesc, adăugați untul rămas în tigaie, aruncați șalotele, apoi sfârâie în tigaia lipicioasă până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați oțetul balsamic și bula pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Adăugați vinul și fierbeți până se lipeste, apoi adăugați bulionul de vită și fierbeți până când totul se unește. Puneți șalotele peste fripturi și serviți cubasole verzi și chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista