Frigarui De Pui Chile

Frigarui De Pui Chile
Frigarui de pui Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de lămâie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt Frigarui De Pui Chile, Frigarui de pui cu unt de tei si Chile, și Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un castron mare, amestecați ardeiul, chimenul, scorțișoara, ienibaharul, usturoiul, sucul de lămâie și uleiul pentru marinată pentru a face o pastă. Aruncați coapsele de pui în pastă și frecați peste tot pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați puiul să se marineze în castron timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Frecați ardeii Fresno cu 1 lingură de ulei de măsline și grătiți-i pe toate părțile până când sunt ușor carbonizați pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fresno PepperFresno Pepper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați ardeii să se răcească, apoi tăiați blaturile și tăiați ardeii în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
6
Scoateți puiul din marinată, lipiți 4 bucăți pe fiecare frigăruie înmuiată și grătiți la foc mare până când sunt fierte, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Amestecați brânza de capră, smântâna și sosul sriracha împreună. Pune deoparte. Într-un castron aruncați brânza Manchego cubată și menta împreună. Grătiți tortilele câteva secunde pe fiecare parte, pentru a le înmuia și încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
SrirachaSriracha
Brânză De CaprăBrânză De Capră
SmântânăSmântână
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
8
Așezați o tortilla pe fiecare farfurie. Puneți amestecul de smântână deasupra tortilelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
9
Așezați frigăruile de pui deasupra, împărțiți ardeii printre tortilla, apoi împărțiți brânza cubată și menta deasupra. Strângeți puțin suc de lămâie proaspăt peste fiecare și serviți. Pentru a mânca, ridicați tortilla și înfășurați-o în jurul frigăruii. Scoateți frigăruia și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FolieFolie
Pui întregPui întreg
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista