Frigarui de chiftele, Halloumi și dovlecei la grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.52 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână dovlecei pentru copii, frecare zaatar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frigarui Halloumi La Gratar, Frigarui De Legume Halloumi La Gratar, și Spanac Pentru Copii, Halloumi Și Dovlecei Glazurați.
Instrucțiuni
Înmuiați 12 (10-in.) frigarui de bambus in apa aproximativ 30 de minute.
Încălziți grătarul la mediu (aproximativ 350).
Combinați jumătate din frecare cu mielul într-un castron și formați în 12 bile.
Ungeți brânza și dovleceii cu ulei, apoi acoperiți cu frecarea rămasă. Filetați chiftele, brânza și dovleceii pe 6 seturi duble de frigarui, ținând frigarui ușor depărtate și alternând ingredientele.
Grătar, întorcându-se o dată, până când carnea este medie-rară, 7 până la 8 minute în total.