Fresh Lima Bean Gratins

Fresh Lima Bean Gratins
Fresh Lima Bean Gratins ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare și piper, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se gătește: Sigarillas (fasole cu aripi), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Fasole Lima Proaspătă, și Lima Bean Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor, topiți 3 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotele și cimbrul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare timp de 1 minut. Acoperiți bine și prăjiți aproximativ 30 de minute, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată, gătiți limasul până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Se întinde pe prosoape de hârtie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Transferați șalotele și cimbrul pe o farfurie; lăsați cât mai multă grăsime în tigaie. Coborâți cuptorul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Îndepărtați frunzele de cimbru de crengute și reveniți la șobolani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
9
Adăugați făina în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se adaugă jumătate și jumătate și se fierbe până se îngroașă, 5 minute.
11
Scoateți din căldură. Se amestecă limele, șalotele, cimbrul și roșiile; condimentează cu sare și piper. Spoon în șase 1 1/2-cana ramekins și a stabilit pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Într-un castron, aruncați panko și pătrunjelul cu 1 lingură de unt topit; presărați peste gratine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Coaceți timp de 30 de minute, până la barbotare. Porniți broilerul și fierbeți timp de 2 minute, doar până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Lăsați gratinele să se odihnească 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista