Fondue De Brânză
Fondue de brânză este un vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de făină, brânză elvețiană, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este uimitor. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză {A } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În punga de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă, puneți brânzeturile și făina. Se agită până când brânza este acoperită cu făină.
Frecați usturoiul pe fundul și partea laterală a vasului de fondue, a cratiței grele sau a tigaiei; aruncați usturoiul.
Încălziți la foc mic pe vasul de fondue sau la foc mic doar până când bulele se ridică la suprafață (nu fierbeți). Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați treptat amestecul de brânză, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant cu sârmă de sârmă la foc mic, până se topește. Se amestecă în kirsch.
Păstrați cald peste setarea la foc mic. Dacă este pregătit în cratiță sau tigaie, se toarnă într-o oală de fondue sau într-un vas de servire rezistent la căldură și se menține cald la foc mic. Fondue trebuie servit la foc pentru a-și menține textura netedă și cremoasă.
Spear pâine și fructe cu furculițe fondue; dip și vârtej în fondue cu mișcare de agitare. Dacă fondue devine prea groasă, amestecați 1/4 până la 1/2 cană de vin încălzit.