Fondue clasică cu fructe, legume și pâine

Fondue clasică cu fructe, legume și pâine
Fondue clasic cu fructe, legume și pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, cățel de usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue brânză ușoară cu cartofi Fingerling, pâine franceză și legume selectate, Fondue Clasică De Brânză, și Fondue Clasică De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți oala de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Frecați interiorul, fundul și părțile laterale ale unei cratițe medii cu cățelul de usturoi. Pune usturoiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Aduceți la fierbere și reduceți căldura pentru a fierbe vinul. Într-un castron, aruncați brânza cu amidonul de porumb până când brânza este complet acoperită. Adăugați încet brânza și amestecați cu o lingură de lemn până când brânza se topește bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Cu o nucșoară proaspătă și o răzătoare de nucșoară sau o răzătoare de cutie, zgâriați un vârf de nucșoară în brânza topită și amestecați. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă în oala cu fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
RăzătoareRăzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți imediat cu fructele, legumele și pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista