Focaccia Reubens ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați varză, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați varza cu oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Oțet
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
3
Încălziți o presă de panini sau o plită. Aranjați focaccia pe o suprafață de lucru, tăiați părțile în sus. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Focaccia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Tigaie
Bol
4
Întindeți pansamentul pe jumătățile inferioare ale focaccia. Puneți o felie de Gruyre pe pansament. Se acoperă cu carnea de vită, varza murată și feliile rămase de Gruyre. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul focaccia cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Focaccia
Varză
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați sandvișurile în presă și gătiți la foc moderat până când brânza s-a topit și focaccia este crocantă și aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Brânză
6
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.