Focaccia de rozmarin cu măsline
Rețeta focaccia de rozmarin cu măsline ți-ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă vegană servește 17 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, sare de mare grosieră, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Focaccia cu usturoi și măsline, și Pâine Focaccia cu usturoi prăjit și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartoful de mai multe ori cu furculița. Cuptor cu microunde la mare pana cand se inmoaie, de cotitură o dată, aproximativ 12 minute.
Tăiați în jumătate. Scoateți carnea într-un castron mic; mash bine. Măsurați 2/3 cană (ambalat) piure de cartofi; rece (rezervați cartof suplimentar pentru o altă utilizare).
Combinați 2 1/2 căni de făină, jumătate de rozmarin și 1 linguriță de sare în procesor; se amestecă până se toacă rozmarinul, aproximativ 1 minut.
Adăugați cartofi; amestecați, folosind aproximativ 25 de porniri/opriri.
Combinați 1 cană de apă caldă și zahăr într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni; presărați drojdia peste.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 linguri de ulei în amestecul de drojdie. Cu procesorul în funcțiune, turnați amestecul de drojdie în amestecul de făină. Procesați până la neted, aproximativ 1 minut. Răzuiți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați până când aluatul se simte mătăsos, stropind cu mai multă făină după cum este necesar, aproximativ 1 minut.
Așezați aluatul într-un castron mare cu ulei; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu prosop; lăsați să crească în zona caldă până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Ungeți foaia mare de copt cu ulei. Punch jos aluat; framanta 30 de secunde pe suprafata usor infainata. Întindeți sau bateți aluatul la o rundă de 12 inci.
Transferați rotund pe foaia de copt pregătită. Apăsați aluatul peste tot cu vârful degetelor pentru a gropița.
Periați cu 1 lingură de ulei. Apăsați jumătățile de măsline, tăiate cu fața în jos, în aluat.
Se presară cu sare de mare.
Lăsați să crească până la doar pufos, aproximativ 20 de minute.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 18 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.