Foc de tabără-piersici și smochine glazurate

Foc de tabără-piersici și smochine glazurate
Foc de tabără - piersici glazurate și smochine este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fasole de vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Patru idei pentru fructe prăjite la foc de tabără (: piersici Caramel cu nuci pecan), Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate}, și Smochine arse și piersici albe cu reducere balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Săpați o groapă și construiți un foc în ea* sau folosiți un șemineu cu grătar încorporat.
2
Lăsați focul să ardă la mediu-înalt și întindeți buștenii după cum este necesar; dacă folosiți propriul grătar, puneți-l la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
3
Puneți untul, zahărul și sarea într-un cuptor olandez mare, greu sau într-o oală din fontă emailată. Răzuiți semințele de vanilie în oală și adăugați fasole. Puneți oala pe grătar pe foc sau pe aragaz la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul devine maro auriu si spumos si incepe sa miroasa a caramel, 3 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați fructe și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți oala și gătiți, amestecând ocazional, până când fructele au eliberat puțin suc și sunt lucioase și glazurate, dar nu moale, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
* Bucătarii folosesc un grătar cu picioare (Stansport Camp Grill, de la 22 USD; stansport.com). funcționează și un grătar de grătar cu cărbune așezat pe cărămizi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Tăiați fructele în dimineața ieșirii (aruncați piersici cu 2 linguri. suc de lămâie) și se răcește etanș într-un răcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista