Foarte Veggie Pizza Pie
Reteta foarte Veggie Pizza Pie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 59 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză mozzarella, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Legume, Pizza Cu Legume, și Pizza Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, dovlecei, ardei gras și usturoi; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, sosul de brânză și apa foarte fierbinte până se formează aluatul moale. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulați aluatul în Bisquick pentru a acoperi. Frământați de aproximativ 5 ori sau până se omogenizează.
Pe foaie cookie, rola sau pat aluat în Runda de 14 inch.
Întindeți sosul de pizza peste aluat până la 3 inci de margine. Se acoperă cu amestec de legume.
Se presară cu brânză mozzarella. Îndoiți marginea aluatului peste amestec.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânza este bulbucată.