Fleică învelită cu slănină la grătar
Reteta BBQ Bacon-învelite fleică ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Fleică de grătar învelită în slănină, Bacon Învelit Fleică, și Bacon Învelit Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x11 inci.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare până când marginile încep să se onduleze, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Rezervați aproximativ 1 lingură de slănină în tigaie.
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in picaturile de slanina pana cand ceapa se inmoaie, 6-7 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Amestecați ceapa răcită și usturoiul, carnea de vită măcinată, 1/2 cană sos de grătar, pesmet, ouă, sos Worcestershire, muștar Dijon, oregano și pudră de chili împreună cu mâinile într-un castron mare. Formați amestecul de carne de vită într-o bucată de carne în formă de jurnal; așezați în vasul de copt pregătit.
Înfășurați felii de slănină parțial gătite în jurul pâinii de carne, învelind capetele de slănină sub pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Ungeți carnea învelită în slănină cu 3 linguri sos de grătar. Continuați să coaceți până nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.