Fleac De Pere De Turtă Dulce

Fleac De Pere De Turtă Dulce
Turtă dulce pere fleac este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de ghimbir, ghimbir, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Pere De Turtă Dulce, Fleac De Turtă Dulce, și Fleac De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți turtă dulce: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Unt un 8-cu 8-in. tigaie de copt. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, 1 linguriță de ghimbir măcinat, cuișoarele și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de zahăr granulat cu 1 ou până când este gros și palid.Se amestecă mere, melasă, 1 lingură de ghimbir proaspăt, ulei și 1/4 cană de apă fierbinte. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în tigaie și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați să se odihnească 5 minute; se întoarce pe raft și se lasă să se răcească.
5
Se taie în 1-in. cuburi.Gatiti perele: topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pere. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 7 minute.Se amestecă zahărul brun, 1/2 lingurițe de ghimbir măcinat și 1/4 lingurițe de sare.Faceți cremă: într-o tigaie la foc mediu, bateți jumătate și jumătate, 3 ouă, 1/2 cană zahăr granulat, amidon de porumb și 1/4 lingurițe sare până se îngroașă, 10 minute. Scoateți focul; se amestecă vanilia și 2 linguri de unt.Frișcă: într-un castron mare, bateți smântâna, zahărul pudră și restul de 1/2 lingurițe de ghimbir proaspăt până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Asamblați fleac: puneți jumătate din cuburile de turtă dulce într-un vas sau un vas de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se presară cu jumătate de coniac. Puneți jumătate din pere și lichid peste turtă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Se toarnă jumătate de cremă peste pere. Se acoperă cu jumătate de frișcă și jumătate de ghimbir cristalizat. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 1 zi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista