Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, ouă, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Flanuri De Nucă De Cocos, Flancuri De Nucă De Cocos Cu Migdale, și Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți opt ramekine de 1/2 cană într-o tigaie. Într-o cratiță mică și grea, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc moderat; se amestecă ocazional până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar, 6 până la 8 minute. Turnați imediat caramelul în ramekine, învârtindu-le pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-un castron mare, bateți ouăle până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți laptele de cocos, laptele integral, laptele condensat îndulcit, romul, vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă crema în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la două treimi din partea laterală a ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți cremele timp de aproximativ 50 de minute sau până când sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească în baia de apă. Folosind prosoape de hârtie, ștergeți orice ulei de nucă de cocos care s-a ridicat la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Rulați un cuțit subțire în jurul fiecărui flan. Inversați fiecare ramekin pe o farfurie de desert; lăsați caramelul să stropească pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată