Flan de nucă de cocos fără lactate Bittman

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul de nucă de cocos fără lactate Bittman. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 313 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gelatină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de Flan fără lactate" Ant "Jean' s, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Fără Crustă Fără Zahăr {Fără Lactate, Fără Gluten Și Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați}, și Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea. Întoarceți focul la mediu-mic și gătiți, agitând tigaia ocazional (cel mai bine este să nu amestecați) până când zahărul se lichefiază, devine limpede, apoi devine maro auriu, aproximativ 20 de minute. Turnați imediat caramelul în fundul unui vas de sticlă mediu sau al unui vas de gelatină sau patru ramekine de 6 oz.
Puneți laptele de cocos într-o cratiță medie și presărați gelatina peste el, lăsați să stea 5 minute. Întoarceți focul la minim și gătiți, amestecând, până când gelatina se dizolvă complet.
Puneți tofu, vanilia, sarea și restul de 2 Tbs zahăr într-un blender sau robot de bucătărie și piure.
Adăugați amestecul de nucă de cocos și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă crema în vasul pregătit sau ramekins și se transferă la frigider.Se răcește până la set, cel puțin 4 ore până la 24 de ore.
Serviți flanul din castron (cu o lingură mare pentru a scoate caramelul) sau ramekins; sau înmuiați fundul vaselor în apă fierbinte timp de aproximativ zece secunde, rulați un cuțit subțire în jurul marginii și apoi inversați pe farfurii, răzuind sosul peste tot.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Tempranillo]()
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.