Flan De Cartofi Dulci

Flan De Cartofi Dulci
Reteta Flan De Cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, jumătate și jumătate, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Flan De Cartofi Dulci, Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. perforați cartoful dulce cu furculița; prăjiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de lățimea cartofului. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cartoful în jumătate și scoateți carnea în mini procesor; piure până se omogenizează. Măsurați 1 cană de piure (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute. Turnați imediat caramelul într-o tigaie metalică cu diametrul de 8 inci, lăsând aproximativ 2 linguri de caramel în cratiță. Folosind suporturi pentru oală, rotiți tigaia pentru tort, permițând caramelului să acopere fundul și aproximativ 1/2 inch în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați jumătate și jumătate la caramelul rămas în cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți ouăle într-un castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Bateți smântâna, sarea, 1 cană piure de cartofi dulci și restul de 1/2 cană zahăr. Treceți treptat în jumătate și jumătate de amestec fierbinte. Se strecoară în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă în Port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă cremă în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
10
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
11
Coaceți până se așează în centru, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți flanul din apă. Se răcește până se răcește, aproximativ 5 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Dip jos și 1 inch sus părți de tort pan în tigaie de apă fierbinte 15 secunde. Ștergeți uscat. Inversați pe placa cu ramă, răzuind caramelul în tigaie peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista