Fileuri De Cambulă Coapte Cu Scallions Și Roșii Tocate
Fileurile de cambulă coapte cu Scallions și roșii tocate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 678 calorii, 87G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, unt, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Fileuri de cambulă coapte în vinetă de lămâie-soia, Fileuri De Cambulă Umplute, și Fileuri De Cambulă Pane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aranjați fileurile de pește într-o caserolă rezistentă la cuptor într-un singur strat.Cojiți lămâia și apoi strecurați sucul și presărați coaja peste pește. Se acoperă cu scallions și roșii.Condimentează cu busuiocul și usturoiul praf.
Presărați sare și piper după gustul personal.Punct cu unt.
Coaceți timp de 10 minute sau până când sunt fulgi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.