Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc cu orez sălbatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 370 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, piper, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de porc și orez sălbatic, Carne de porc mandarină și orez sălbatic, și Carne de porc Mango cu Pilaf de orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plate; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mic, combinați orezul, legumele, caisele, pătrunjelul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de orez peste carne. Închideți filetele; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați într-un 15-In fără grăsime. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Între timp, într-o cratiță mică, combinați apa, amestecul de sos, muștarul și salvia. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Periați 2 linguri de sos peste filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați șirul; tăiați fiecare filet în nouă felii.
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir