Filete de carne de crab delicioase
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și prietenoase cu fodmap în repertoriul dvs., Fileurile de crab gătite la tigaie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1086 de calorii , 83 g de proteine și 82 g de grăsimi . Pentru 16,51 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de unt, ulei de măsline, fripturi file mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal scump. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70% . Acest scor este solid. Plăcintă cu ciuperci care apucă la gură , 6 Parfait care apucă la gură de care ai nevoie în viața ta chiar acum și Saltimbocca la grătar care apucă la gură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C). Se aruncă carnea de crab în untul topit și răcit. Se lasa deoparte pana este gata de servire.
Se usucă fileurile mignon și se asezonează cu sare și piper.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până se încinge, dar nu se afumă. Rumeniți fileurile pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe parte.
Transferați fileurile într-o tavă de copt unsă cu ulei și prăjiți în mijlocul cuptorului preîncălzit până când încep să se întărească și devin roz-roșiatice și suculente în centru, aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 130 de grade F (54 de grade C). Acoperiți fiecare file cu amestecul de carne de crab și unt.