Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante
Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $6.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 683 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 109 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, tarhon, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante, Filet Mignon cu unt compus din ciuperci Porcini, și Filet mignon cu ierburi proaspete și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic pentru untul de plante. Condimentează untul după gust cu sare și piper. Procesați ciupercile porcini uscate în râșnița de condimente până la pulbere fină.
Transferați pulberea pe farfurie.
Presărați fripturile cu sare și piper. Apăsați fripturile în pudră de porcini pentru a acoperi bine ambele părți.
Topiți 2 linguri de unt de plante într-o tigaie mare mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile în farfurii. Lingură rotunjită lingură de unt de plante deasupra fiecărei fripturi și serviți.
O porție conține următoarele: 538,19 calorii (kcal), 72,1% calorii din