Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, filet de vită umplut cu afine ar putea fi un minunat fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 446 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 4,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bulion de vită, unt, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de vită cu chutney de pere-afine, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați merisoarele, vinul, șalotele și untul. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Ceapă Eșalotă
Fructe De Padure
Unt
Vin
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul, astfel încât să fie plat. Pe fiecare jumătate, faceți o altă fantă longitudinală în jos în centru până la 1/2 in. de Jos; deschideți friptura și acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/2 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Îndepărtați plasticul.
4
Presărați carnea de vită cu sare și piper; întindeți amestecul de afine peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Carne
5
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă. Legați filetul la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți la 425 de euro timp de 40-50 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de euro; mediu, 160 de euro; bine făcut, 170 de euro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Între timp, sotează șalotele în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
10
Adăugați sucul, vinul, bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 20 de minute.