Filet De Vită Prăjit
Filetul de vită prăjit este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 34G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână filet de vită, ulei vegetal, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită prăjit cu piper prăjit și sos de măsline negre, Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite, și Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită? pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați porțiunea întoarsă de carne de vită cu sfoară la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se presară piper, maghiran și sare. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Coaceți neacoperit 40 până la 50 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 140 de metri cubi F. Acoperiți carnea de vită cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea aproximativ 15 minute sau până când termometrul citește 145 de metri cubi. (Temperatura va continua să crească în jurul valorii de 5, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.