Filet de vită frecat cu ierburi

Filet de vită frecat cu ierburi
Filetul de vită frecat cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 536 calorii, 28G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi, Filet De Porc Frecat Cu Ierburi, și Filet De Porc Frecat Cu Ierburi Bistro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați filetul cu sare și piper și gătiți pe toate părțile 5 minute sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Scoateți tigaia de pe foc și așezați filetul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați filet cu usturoi, rozmarin și 1 lingură de cimbru, apăsând pentru a adera. Întoarceți filetul în tigaie și coaceți la 400 timp de 20 de minute (la 145 pentru mediu rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion și vin în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare; aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când se reduce la 1/2 cană. Reduceți căldura la minim; bateți untul câte o bucată pe rând. Se amestecă 1/2 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
8
Se servește cu filet feliat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista