Filet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto

Filet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto
Filet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 213 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, miere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, Filet de porc învelit cu Prosciutto, chutney de piersici și sparanghel, și Filet de porc prăjit la tigaie și ardei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați prosciutto și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
UsturoiUsturoi
11
Adăugați spanac, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
12
Adăugați apă, oțet și miere; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent. Se amestecă ardeii piquillo. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de spanac pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 3 uncii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
SpanacSpanac
OțetOțet
MiereMiere
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista