Filet De Porc La Grătar Cu Miere-Bourbon
Filetul de porc la grătar cu miere-Bourbon este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 9 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 233 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet De Porc La Grătar Cu Miere, Filet De Porc Cu Miere-Muștar La Grătar, și Filet De Porc Cu Muștar De Miere La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Combinați ceapa și următoarele 7 ingrediente (ceapă prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigilați punga și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Presărați sare și piper peste carne de porc.
Așezați carnea de porc pe grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, întorcând și ungând carnea de porc ocazional cu 1/2 cană de marinată.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch; puneți deoparte și păstrați la cald.
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat marinada rămasă și apa, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe 3 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu. Puneți sosul peste carne de porc; serviți cu piure de cartofi, dacă doriți.