Fierbeți sosul de soia și siropul de arțar într-o cratiță mică la foc moderat până când glazura se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aranjați somonul, cu pielea în jos, pe raftul tăvii de pui și uscați-l. Rezervați 1 1/2 linguri glazură într-un castron mic pentru periaj după fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Periați somonul generos cu o parte din glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 5 minute, apoi periați cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Friptură de somon în mijlocul cuptorului 10 minute. Porniți broiler și periați din nou somonul cu glazură, apoi fierbeți 4 până la 5 inci de la căldură până când sunt fierte, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Transferați somonul cu 2 spatule metalice largi pe un platou, apoi periați cu glazură rezervată folosind o perie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transfer salmon with 2 wide metal spatulas to a platter, then brush with reserved glaze using a clean brush.