File de somon ars cu Edamame Succotash

File de somon ars cu Edamame Succotash
Reteta file de somon ars cu Edamame Succotash este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 401 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, cimbru, porumb cu miez întreg și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Ars Mahimahi cu Edamame Succotash, Somon prăjit cu Succotash de vară, și File De Somon Atlantic Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 7 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În timp ce slănina gătește, presărați fileurile uniform cu 1/4 linguriță sare și piper negru. Când slănina este gata, transferați-o pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; zdrobiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Adăugați fileuri, cu pielea în sus, la picături în tigaie. Gatiti 4 minute la foc mediu-mare sau pana se rumeneste. Întoarceți peștele; adăugați slănină mărunțită, 1/4 cană de apă și ingredientele rămase în tigaie. Acoperiți și aburiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți fileuri peste succotash.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista