File de carne de vită cu boabe de piper

Fileul de carne de vită cu boabe de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boabe de piper, friptură de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați File de talpă cu capere și boabe de piper verde, Carne de vită cu boabe de piper zdrobite, și Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți 1 1/2 lingurițe boabe de piper, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Înveliți o cratiță mică și grea cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați boabe de piper zdrobite și gătiți 1 minut.
Adăugați coniac; se încălzește doar până se încălzește. Aprindeți cu un chibrit lung; lăsați flăcările să se stingă.
Adăugați bulion de vită; gatiti la foc mare 5 minute sau pana se reduce la jumatate. Pune deoparte.
Înfășurați mânerul unei mici tigaie antiaderentă cu folie de aluminiu. Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați friptura și gătiți 2 minute pe fiecare parte. Puneți imediat tigaia în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 5 minute. Întoarceți friptura și gătiți încă 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți tigaia din cuptor.
Așezați friptura pe o farfurie de servire și păstrați-o caldă, rezervând picături în tigaie.
Adăugați amestecul de bulion redus, apa și restul de 1/2 linguriță boabe de piper la picăturile din tigaie.
Se pune la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Feliați carnea în felii groase de 1/4 inch. Se amestecă amestecul de bulion peste carne și se servește imediat.