File De Calcan Aburit Cu Cartofi Și Napi
Fileul de calcan aburit cu cartofi și napi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 378 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 21 minute. Un amestec de ceapă mică-medie, pătrunjel, cartofi în bucăți de 1-2 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Încercați File de pește cu ghimbir de Scallion aburit cu Bok Choy, Cartofi Prăjiți Și Napi, și Cartofi zdrobiți, păstârnac și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie acoperită cu fund greu cu aproximativ o lingură de ulei și gătiți ceapa la foc mediu-mic sau mic până când devine translucidă și ușor caramlizată, aproximativ 6-8 minute. Îndepărtați ceapa din centrul tigaiei și adăugați cartofii și napii, împreună cu un alt strop de ulei, dacă este necesar. Când legumele încep să se crape, adăugați roșiile și usturoiul zdrobit în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent, inca 2-3 minute si condimentati cu sare si piper. Odată ce cartofii sunt la jumătatea drumului pentru a deveni complet fierți, așezați bucățile de pește deasupra tuturor într-un strat uniform, asigurându-vă că niciunul nu atinge fundul tigaiei. Stropiți cu lămâie, reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți.
Lăsați să gătească aproximativ 10 minute fără a deschide. Odată deschis, inspectați peștele pentru a vedea dacă fiecare bucată este complet opacă (gătită), mai degrabă decât translucidă (nu gătită). Se acoperă cu sucul de lămâie rămas, pătrunjelul și se transferă în farfurii pentru a servi.Calculator1 Cost file de calcan mare (la 7,99 USD la vânzare la Whole Foods): 5,001 USD lb cartofi mov (de la ferme excepționale): 1,501 USD/4 lb napi aurii (de la ferme excepționale): 0,38 USD mână mică (5-
roșii de struguri (la 4 USD / cutie): 1,001 USD ceapă roșie: 0,301 USD pătrunjel: 2,001 USD lămâie: 0,33 USD ulei de măsline, 2 căței de usturoi, sare, piper: 0,30 USD total: 10,81 USD factor de sănătate
Trei puncte brownie: un scor solid, datorită nutriției bine rotunjite și a grăsimilor minime, dar sănătoase. La fel ca omega-3, care se găsește în toate fructele de mare și uleiurile de măsline fericite în loc de unt (un acompaniament prea comun pentru toate fructele de mare). Dacă vedeți cartofi colorați sălbatic în loc de carne albă sau galbenă și mai ales dacă au același preț ca cele menționate mai sus, ca la atâtea ferme Greenmarket, atunci, prin toate mijloacele, stocați-vă, sunt puțin mai mari în antioxidanți. De asemenea, napii nu sunt leneși când vine vorba de vitamine, oferind fibre, potasiu și multă vitamina A. Factor Verde
Șapte frunze de arțar: intenția a fost de a menține această masă cât mai aproape de sezon și de specialitățile locale, dar, din păcate, unele lucruri se aruncă uneori. La fel ca roșiile de struguri, o adăugare totală de ultim moment, dar care a dat cu adevărat vasului dulceața și aciditatea de care avea nevoie. Asta, și lămâia, care este departe de a fi locală sau sezonieră și pe aici. Prima rundă a acestei rețete cu merluciu a păstrat principala proteină la distanță de stat, prinsă în Long Island de Pura Vida Fisheries; deși calcanul a fost capturat sălbatic în Pacificul SUA, potrivit Whole Foods. Dar cel mai important lucru de luat în considerare cu peștele nu este poate localitatea, ci starea sa de pericol din cauza pescuitului excesiv. Și doar din verificarea ulterioară a Seafood Watch constat că merluciul Atlantic este într-adevăr supraexploatat. Bine de știut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.