File de 30 de Minute Bourguignonne cu piure de cartofi
30 de minute file Bourguignonne cu piure de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 528 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,65 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, cartofi de copt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, O cină de Valentine-Filet Mignon cu sos de hrean Dijon și piure de cartofi Cheddar, și Filet Mignon Prăjit, Sos De Vin De Cireșe Și Piure Ușor De Usturoi.
Instrucțiuni
1
Puneți cartoful într-o cratiță la foc mare; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute sau pana cand este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere. Întoarceți cartoful în tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce cartofii se gătesc, puneți ceapa într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 4 minute. Se toacă fin 1 (2 inci) cub de filet și se lasă deoparte. Uscați cuburile de vită rămase cu un prosop de hârtie; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De Vită
Ceapă
Piper
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare. Topiți 1 lingură de unt în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați cuburi de vită condimentate; saut 3 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De Vită
6
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați carnea de vită și slănina tocate mărunt în tigaie; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau până când ciupercile se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
9
Adăugați usturoi, cimbru tocat și zahăr; saut timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Zahăr
Cimbru
10
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
11
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ceapa și bulionul; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bulion
13
Combinați 2 linguri de apă și făină într-un castron, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Adăugați amestecul de făină în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Întoarceți cuburile de vită rumenite în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine si se fierbe pana la gradul de coacere mediu-rar sau dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De Vită
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, restul de 2 lingurițe de unt și lapte în cartofi în cratiță; se pasează cu un tocător de cartofi până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Piper
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie Cu Sos
16
Serviți carne de vită și sos peste cartofi; garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.