Ficatul tocat al bunicii Reggie
Ficatul tocat al bunicii Reggie este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 520 calorii, 40g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, ouă fierte tari, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei cu 3 lingurite de sare intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 15 minute, apoi transferati intr-un bol. Gatiti ficatul de pui cu apa in tigaie acoperita la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand este fiert, aproximativ 8 minute.
Transferați ficatul pe o farfurie și răciți-l la temperatura camerei. Aruncați lichidul.
Se macină ficatul prin mașina de tocat carne în castron. Apoi se macină ouăle în castron.
Adăugați ceapa în ficat și amestecați bine amestecul. Dacă amestecul este sfărâmicios, adăugați 1 până la 2 linguri de ulei vegetal pentru a face cremos. Se condimentează cu sare.
Adăugați ceapa în ficat și amestecați bine amestecul.
Dacă nu aveți o mașină de tocat carne, tocați mărunt ficatul și ouăle cu mâna înainte de a le combina.