Ficat de vițel cu fasole verde

Ficat de vițel cu fasole verde
Ficatul de vițel cu fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 631 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ficat de vițel, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ficat de vițel cu portocaliu, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel venețian cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasolea verde și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3
Scurgeți fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați șalota, oțetul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați fasolea și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Condimentați ficatul vițelului cu sare și piper și praf peste tot cu făina, eliminând orice exces. Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați feliile de ficat de vițel și gătiți la foc moderat, întorcând feliile o dată, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
9
Adăugați frise la fasole și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10
Serviți ficatul cu fasolea și salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
FicatFicat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista