Fettuccine de ou cu smochine, rozmarin și Pancetta

Fettuccine de ou cu smochine, rozmarin și Pancetta
Fettuccine de ou cu smochine, rozmarin și Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 650 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 17 fani. Dacă aveți la îndemână rozmarin, smochine coapte ferme, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, și Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți pâinea în bucăți și pulsați într-un blender sau robot de bucătărie până când se reduce la firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pesmet cu sare și piper după gust, amestecând continuu, până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
4
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pancetta, amestecând, până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă vinul și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se ia de pe foc și se amestecă bulion, smochine, pătrunjel, jumătate de pancetta și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Gatiti fettuccine intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați fettuccine la amestecul de smochine cu 1/4 cană de apă de gătit rezervată și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
FettuccinăFettuccină
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Se încălzește la foc mic, aruncând ușor și adăugând mai multă apă de gătit dacă amestecul devine uscat, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Serviți pastele acoperite cu pesmet și pancetta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista