Fettuccine cu pui și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu pui și sparanghel. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 962 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sparanghel, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel-Fettuccine De Pui Dijon, Fettuccine Cu Șuncă De Sparanghel, și Fettuccine de șuncă și sparanghel.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, fragede, dar inca usor ferme.Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 3 linguri de unt și ulei de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 2 minute. Apoi adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Scoateți sparanghelul și lăsați-l deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând des.
Adăugați lingura rămasă de unt, smântână și suc de lămâie și aduceți la foc mic. Coborâți focul pentru a menține amestecul cald.Condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați puiul, nucile de pin și sparanghelul.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și rezervați o parte din apa de gătit.
Adăugați pastele în amestecul de smântână și aruncați cu brânza. Dacă amestecul de paste a devenit gros, subțiați-l cu o parte din apa de gătit rezervată.
Adăugați fulgi de ardei roșu și serviți imediat.