Fenicul prăjit cu măsline și usturoi
Fenicul prăjit cu măsline și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher grosieră, bulbi de fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Fenicul Prăjit Cu Măsline Și Usturoi, Pește Întreg Prăjit Cu Fenicul Și Măsline, și Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Combinați fenicul, uleiul de măsline, usturoiul, cimbru și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți feniculul pe foaia de copt; se presară cu sare și piper kosher grosier. Friptură de fenicul 15 minute. Folosind clești, întoarceți pene. Continuați să prăjiți până se înmoaie, întorcând încă 1 dată, aproximativ 20 de minute.
Presărați măsline peste fenicul. Prăjiți până când feniculul începe să se rumenească la margini, cu aproximativ 8 minute mai mult. Condimentează feniculul cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Se servește cald sau la temperatura camerei.