Fenicul prăjit cu măsline și usturoi

Fenicul prăjit cu măsline și usturoi
Fenicul prăjit cu măsline și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher grosieră, bulbi de fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Fenicul Prăjit Cu Măsline Și Usturoi, Pește Întreg Prăjit Cu Fenicul Și Măsline, și Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați fenicul, uleiul de măsline, usturoiul, cimbru și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți feniculul pe foaia de copt; se presară cu sare și piper kosher grosier. Friptură de fenicul 15 minute. Folosind clești, întoarceți pene. Continuați să prăjiți până se înmoaie, întorcând încă 1 dată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
FeniculFenicul
PiperPiper
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
4
Presărați măsline peste fenicul. Prăjiți până când feniculul începe să se rumenească la margini, cu aproximativ 8 minute mai mult. Condimentează feniculul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
MăslineMăsline
5
Se transferă în castron și se servește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista