Fenicul la grătar cu pansament de măsline negre
Fenicul la grătar cu pansament de măsline negre ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fenicul și gratin de măsline negre, Salată de fenicul și morcov cu sos de măsline, și Salată Mixtă De Salată, Fenicul Și Portocale Cu Vinetă De Măsline Negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau grătar. Aruncați feniculul în 1 lingură de ulei, acoperind bine. Gatiti 5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc si se carbonizeaza.
Pentru a face pansamentul, puneți măslinele, usturoiul, sucul de lămâie și uleiul rămas într-un bol.
Adăugați ierburile tocate și combinați.
Așezați feniculul pe un platou și turnați peste pansament. Mănâncă cald sau la temperatura camerei.