Fasole Verde Cu Unt De Usturoi
Fasolea verde cu unt de usturoi este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole verde cu unt și ciuperci, Fasole Verde Cu Unt De Ierburi, și Fasole Verde Cu Unt Acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-o cratiță mare, acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când este crocant.
Între timp, într-o tigaie mare, sotati ciupercile în unt până se înmoaie.
Adăugați praf de ceapă și praf de usturoi.
Scurgeți fasolea; se adaugă în tigaie și se aruncă. Se condimentează cu sare și piper.