Fasole verde cu unt de migdale
Reteta Fasole verde cu unt de migdale se poate face in aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 112 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, fasole verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 22%. Încercați Meyer Lemon Butter & Amond Green Fasole, Fasole verde cu unt brun de migdale și lămâie și Fasole verde de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gătiți, descoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-un castron mic, combinați untul, sucul și coaja de lămâie, sarea, pudra de usturoi și piperul. Se amestecă migdalele.
Scurgeți fasolea și reveniți în tigaie.
Adăugați untul de migdale și amestecați pentru a acoperi.