Fasole verde cu roșii și slănină
Fasolea verde cu roșii și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.0 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Simply Recipes necesită conserve de roșii, usturoi și cimbru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fasole verde cu slănină și roșii, Fasole verde cu slănină și roșii, și Fasole verde cu roșii și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul pana cand grasimea incepe sa redea:
Așezați bucățile de slănină pe fundul unei oale mari, cu fund gros.
Se încălzește la foc mediu timp de câteva minute până când grăsimea de slănină începe să se facă.
Adăugați ceapa, apoi usturoiul:
Adăugați ceapa tocată în slănină. Gatiti cateva minute pana cand ceapa este translucida.
Adăugați usturoiul (dacă utilizați) și gătiți încă un minut.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Adăugați fasolea verde în oală.
Adăugați roșiile întregi, decojite, conservate și sucurile acestora.
Adăugați o crenguță de cimbru în oală (dacă utilizați).
Se presară sare, piper și cayenne.
Acoperiți și fierbeți: acoperiți oala și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră, până când fasolea este gătită și fragedă, amestecând ocazional.
Instrucțiuni pentru aragaz lent dacă doriți să utilizați un aragaz lent pentru pasul 4, puteți face acest lucru cu ușurință. Doar puneți slănina gătită și ceapa de la pașii 1 și 2, iar fasolea, roșiile și condimentele într-un aragaz lent și gătiți la foc mare timp de 2 până la 3 ore, în funcție de aragazul lent, până când fasolea este complet fragedă și roșiile s-au descompus.