Fasole verde cu roșii și Cotija

Fasole verde cu roșii și Cotija
Fasolea verde cu roșii și Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de piper, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu roșii, Fasole verde și roșii, și Fasole verde cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez, puneți 2 căni de apă. Acoperiți bine; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați fasolea verde în coșul cu aburi în cuptorul olandez. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 8 până la 10 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se scurge bine.
4
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, oregano și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă și cea mai mare parte a lichidului este evaporată.
6
Lingurați fasolea scursă pe platoul de servire; se acoperă cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FasoleFasole
7
Se presară brânză și migdale; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista