Fasolea verde cu roșii și Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de piper, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu roșii, Fasole verde și roșii, și Fasole verde cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez, puneți 2 căni de apă. Acoperiți bine; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Așezați fasolea verde în coșul cu aburi în cuptorul olandez. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 8 până la 10 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Cuptor Olandez
3
Se scurge bine.
4
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, oregano și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă și cea mai mare parte a lichidului este evaporată.
6
Lingurați fasolea scursă pe platoul de servire; se acoperă cu amestec de roșii.